Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2019 15:36

Ірена Карпа заспівала у дебютному альбомі свого саундпродюсера

Ірена Карпа заспівала у дебютному альбомі свого саундпродюсера
Басист гурту Qarpa випустив сольний альбом. report.if.ua

Електронний музикант та саундпродюсер Артур Данієлян випустив дебютний альбом Bootlegger's Dream під псевдонімом Dan Alien. На релізі є спільна композиція із Іреною Карпою — Angel123. Послухати можна тут.

"Це, мабуть, була найбільш спонтанна пісня в моєму житті. Артур просто ставив свої нові треки, а я, поїдаючи черешню в студійній кухні, почала пританцьовувати і щось мугикати з повним ротом. "Слухай, а й правда, не так багато є класних танцювальних речей з українськими текстами. Отакий собі просто денс для Сен-Тропе. Набридло мені там Тіматі слухати. Пішли, запишемось". Отак і вийшов "Ангел" — іронічний, легкий і танцювальний", - розповідає співачка. Данієлян грає на басу в групі Quarpa вже протягом 20 років.

З 1 липня Артур Даніелян викладав по пісні з альбому Bootlegger's Dream на добу. Їх можна завантажити безкоштовно або внести будь-яку суму. Всі зібрані кошти підуть на розвиток науки в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа заспівала у дебютному альбомі свого саундпродюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі