четвер, 05 липня 2018 21:45

Художник зробив дизайнерські сумки з бетону й сміття
11

Робота художника Thrashbird
Фото: style.rbc.ru
Робота художника Thrashbird
Робота художника Thrashbird
Робота художника Thrashbird
Робота художника Thrashbird

Американський художник Thrashbird створив гігантські арт-об'єкти з бетону і сміття у покинутій промзоні в штаті Орегон. Висловив протест проти одержимості людей споживацтвом. Проект має назву "Долина таємних цінностей Thrashbird". Фрагменти зруйнованих будівель художник перетворив на величезні сумки відомих дизайнерів. Використав фарби та предмети, які знайшов на покинутому заводі: автомобільні шини, дерев'яні й металеві конструкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому митці не потребують збагачення

"Долина таємних цінностей" це застережливе висловлювання суспільству, - каже митець. - Вказую на його основну хворобу - споживацтво заради демонстрації успіху. Часто воно супроводжується байдужістю до людей і планети. Речі і соціальний статус стають важливіше, ніж родинні та дружні зв'язки".

Покинутий завод у місті-привиді Лайм Thrashbird знайшов у 2014-му. Тоді вирушив у художню експедицію, щоб знайти місце для "вільного польоту фантазії".

Зараз ви читаєте новину «Художник зробив дизайнерські сумки з бетону й сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі