Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2021 20:00

Хто в Україні стане новим Вакарчуком

Хто в Україні стане новим Вакарчуком
Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя може стати "новим Вакарчуком", на думку музичного критика Олексія Бондаренка. Фото: facebook.com

Українській сцені бракує масштабних фігур. За роки незалежності такими ставали Скрябін, Скрипка, Вакарчук. Останнім часом подібних не з'являється.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів музичний критик Олексій Бондаренко.

"Святослав Вакарчук залишається великим українським артистом. Та його політична кар'єра трохи вбила музичну. Досі єдиний, хто впевнено може зібрати "Олімпійський" ледь не в будь-який момент. Відбулося це після Майдану, коли виявилося, що він не тільки музичний герой, а й національний. Хоча конвертувати у політичні дивіденди вийшло слабше. Та й у гурту зараз нема нового матеріалу, а наявний слабший за попередній".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Антитіла" зіграв концерт на вокзалі

"Новим Вакарчуком", на думку Бондаренка, може стати Тарас Тополя.

"Антитіла" - претендент на наступний великий український гурт. Намагаються збирати ті стадіони, які можуть. 2019-го не стали виступати на "Олімпійському", хоча могли. Але зібрали "Палац спорту" двічі поспіль. Тополя - яскрава особистість. Посол ООН у справах молоді. Зі зрозумілою політичною позицією – активний патріот, їздить волонтером на фронт, допомагає армії", - каже Бондаренко.

Інтерв'ю з Олексієм Бондаренком читайте в журналі "Країна" від 18 лютого.

Гурт "Океан Ельзи" випустив анімаційний кліп на пісню "Без тебе мене нема". Головними героями стала пара котів з їх непростими стосунками", - прокоментував лідер гурту та автор пісні Святослав Вакарчук. Відео створила аніматорка Оксана Курмаз.

Зараз ви читаєте новину «Хто в Україні стане новим Вакарчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі