вівторок, 22 травня 2012 17:05

"Хочу, щоб жінки не були м'ясом для олігархів" - Роздобудько про нову книжку

"Хочу, щоб жінки не були м'ясом для олігархів" - Роздобудько про нову книжку
Над новим романом Ірен Роздобудько почала працювати взимку. Фото: vsiknygy.net.ua

Письменниця Ірен Роздобудько працює над новим романом під назвою "ЛСД". Півроку тому вона презентувала нову книжку "Якби", закінчила роботу над іншим романом - "Той, хто не стріляв".1 липня у нідерландсько-англійському видавництві "Ґлагослав" англійською мовою вийде її роман "Ґудзик".

"ЛСД" розшифровується як "Ліцей слухняних дружин". Це - жіночий роман для чоловіків. Дещо фантасмагоричний, соціальний. ЛСД - це ліцей, який існує як орден з давніх-давен. Тут готують слухняних жінок для олігархів. Виховують їх на радянських постулатах, часів наших бабусь і мам, які стояли за спиною чоловіка і подавали рушника чи чарку. І досі в деяких сім'ях так дівчат виховують. Як у звіринці. Готують їх як м'ясо для чоловіків. Хочу, щоб жінки не були м'ясом. Мають 10 постулатів: бути терплячою, слухняною тощо. Коли потрапляють у велике життя, де є не тільки олігархи, а й нормальні чоловіки, розуміють, що цей статут може призвести навіть до самогубства і вбивства. Що, власне, і стається", - розповіла письменниця.

Над новим романом Ірен Роздобудько почала працювати взимку.

"Мріяла про нього давно, ще з часів, коли працювала у жіночих журналах. Жінки такі питання ставили, що очі на лоба лізли. Ця книга вчитиме їх бути самодостатніми. Хочеться зняти з жінок і чоловіків рожеві окуляри щодо стосунків і життя взагалі. Недавно вийшли дві мої нові книжки, тому можу собі дозволити розтягнути задоволення написання. Досить активно йде, але не поспішатиму", - зазначила Ірен Роздобудько.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу, щоб жінки не були м'ясом для олігархів" - Роздобудько про нову книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі