вівторок, 16 січня 2018 12:18

Хлопців більше, ніж дівчат: оголосили списки нацвідбору на Євробачення

Хлопців більше, ніж дівчат: оголосили списки нацвідбору на Євробачення
Назвали півфіналістів наіонального відбору на Євробачення-2018. Фото - Укрінформ

Телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ оголосили про завершення першого етапу національного відбору на 63-й пісенний конкурс Євробачення, який пройде в Португалії.

До другого етапу пройшли деякі минулорічні учасники відбору, але більшість на конкурсі вперше. Серед них є виконавці, які почали займатися музикою більше 25 років тому (the ВЙО), і нові імена, як LAUD і KAZKA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році

До півфіналу потрапили 18 виконавців:

The Erised
Сергій Бабкін
СONSTANTIN
Kozak System
The ВЙО
Julinoza
Dilemma
KAZKA
Yurcash
Mountain Breeze
Ingret Kostenko
Vil'na
LAUD
TAYANNA
KADNAY
Pur: Pur
MELOVIN
ILLARIA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найочікуваніші події в українській музиці у 2018 році

В Нацвідборі-2018 заплановано два півфінали (10 і 17 лютого), в кожному з яких виступлять по 9 виконавців. У фінал, який відбудеться 24 лютого, пройдуть 6 учасників. Переможець Нацвідбору представить Україну на Євробачення-2018 з тією ж піснею, з якою він брав участь у відборі.
За словами музичного продюсера Руслана Квінти, головна відмінність Нацвідбору-2018 в тому, що в складі півфіналістів хлопців більше, ніж дівчат, а всі пісні, які прозвучать в прямих ефірах - авторські.

У прямих ефірах Нацвідбору буде представлено близько 16 музичних жанрів, серед яких indi pop, authentic, reggie, house, experiment pop, folks та інші.

19 січня відбудеться жеребкування, результати якої визначать порядок виступів учасників у півфіналах.

Щоб поборотися за право представити Україну на міжнародному конкурсі Євробачення співачці TAYANNA довелось поміняти пісню.

Зараз ви читаєте новину «Хлопців більше, ніж дівчат: оголосили списки нацвідбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі