четвер, 05 вересня 2019 14:57

Харлі Квін потролила Пенівайза

Харлі Квін потролила Пенівайза
Вийшов тизер фільму "Хижі птахи" Фото: movieweb.com

Вийшов тизер фільму "Хижі птахи". Це один із проектів за коміксами DC нової хвилі. Його знімає китайсько-американський режисер Кеті Янь.

Янь стала третьою жінкою-режисером, яка приєдналася до кіновсесвіту DC.

Подробиці сюжету картини відсутні. Відомо, що автори проекту візьмуть за основу концепцію оригінального коміксу DC "Хижі птахи". Там кілька супергероїнь збираються у команду для боротьби зі злочинністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змиритись, що тобі вже не 20: огляд фільму "Зустріч однокласників"

У даному випадку центральним персонажем екранізації стане Харлі Квінн у виконанні акторки Марго Роббі. Разом із нею на екрані з'являться Чорна Канарейка, Мисливиця, Рене Монтойя і Кассандра Кейн. Разом вони виступлять проти кримінального боса і бетменовского лиходія Чорна Маска, також відомого як Роман Сайоні.

У тизері Харлі лускає червону кулю молотком. При цьому каже, що клоуни їй набридли. Це відсилання до хорору "Воно-2", який щойно вийшов на екрани.

У прокат стрічка "Хижі птахи" має вийти 2020-го.

5 вересня в український прокат вийде фільм жахів "Воно-2" режисера Андреса Мускетті. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Харлі Квін потролила Пенівайза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі