вівторок, 04 червня 2019 16:27

Гурт Pixies випустить альбом

Гурт Pixies випустить альбом
Вокаліст групи Pixies виступає на сцені. brooklynvegan.com

Автори хіта Where is my mind, американська група Pixies анонсували новий альбом. Платівка матиме назву Beneath the Eyrie, вийде 13 вересня цього року. Разом із анонсом музиканти виклали в мережу нову пісню On Graveyard Hill. "Вона може звести тебе з розуму, вона проводить мене у темряву у годину відьм", - співає вокаліст гурту Блек Френсіс. Окрім цієї композиції, до альбому увійде ще 11 треків.

Наприкінці серпня група відправиться до світового турне. Україну оминуть. Подробиці про нову платівку музиканти повідомлятимуть у спеціальних подкастах It's a Pixies Podcast, які будуть з'являтися в мережі щотижня, починаючи з 27 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автокатастрофи та серійні вбивці: 5 найцікавіших хітів групи Interpol

Блек Френсіс, вокаліст гурту Pixies, прийшов до свого стилю співу у підліткові роки під час виконання бітлівського хіта Oh Darling . За словами виконавця, сусід підговорював заспівати так, ніби він ненавидить цю композицію. Це перетворилося на галас. Зараз крики Френсіса є характерною особливістю музики Pixies.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Pixies випустить альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі