пʼятниця, 31 травня 2019 21:45

Автокатастрофи та серійні вбивці: 5 найцікавіших хітів групи Interpol

Автокатастрофи та серійні вбивці: 5 найцікавіших хітів групи Interpol
Пол Бенкс (праворуч) та Деніел Кесслер грають у складі групи Interpol. nme.com

12 червня у київському Зеленому театрі виступить американський пост-панк гурт Interpol.

Gazeta.ua пропонує список найяскравіших хітів групи.


Obstacle 1 - "Перешкода 1".

Перший хіт Interpol вийшов 2002 року на дебютному альбомі Turn on the Bright Lights . Трагічне кохання переростає в травми, особливо для хлопця, від імені якого ведеться оповідання. "Через неї камінь лежить на моєму маленькому серці. Вона входить в мою кімнату і влаштовує розгром". Пісню можна почути в комп'ютерній грі Guitar Hero: World Tour.


Evil - "Зло".

Найвідоміша композиція Interpol за словами вокаліста колективу Пола Бенкса "похмура пісня про естетику бути на межі падіння". Починається зі слів "Розмарі, небеса повернули тебе до життя. І ти йдеш зі мною. Через старіння, побоювання, розбрат." Існує дві теорії, хто така Розмарі — серійна вбивця Розмарі Вест або головна героїня роману "Дитина Розмарі" американського письменника Айрі Левіна. Маніячка разом із чоловіком вбила та зґвалтувала більше 20 молодих дівчат. Її напарник покінчив з собою ще до суду. Розмарі була засуджена на довічне ув'язнення. Героїня роману Левіна, Розмарі Вудхаус, стала жертвою секти сатаністів. Намагалися вкрасти її новонароджену дитину та провести над нею містичний ритуал. Композиція вийшла у 2004 році на другому альбомі гурту Antics.

Slow hands - "Повільні руки"

"Хіба ти не бачиш, що зробила з моїм тілом? І душею. Зараз там порожнеча", - пісня з другої платівки Interpol. Термін, за яким її назвали, "повільні руки", це американський сленг, що означає обережних найманих вбивць. Також це прізвисько англійського блюзового гітариста Еріка Клептона. Пол Бенкс підтвердив здогадки про те, що ця композиція знак пошани віртуозу.

У 2008 пісня Slow hands грала в рекламі парфумів Armani. Ще її можна почути в серіалах "Вероніка Марс", "Дівчата Ґілмор", "Краснучики", а також у комп'ютерних іграх True Crime: New York city та Guitar Hero: Warriors of rock.


The Heinrich Maneuver - "Прийом Генріха".

Композиція увійшла на альбом 2007 року Our Love to Admire. "Прийом Генріха" - медичний термін, що означає першу допомогу людині, коли в її дихальній системі застрягли сторонні предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рок та секс з аборигенами: Rammstein випустив кліп

Barricade - "Баррикада"

"Сліпий веде незрячого. Я хотів би подивитися на це", - пісня з альбому 2010 року. - Мені подобається ідея перешкод і те, що вона може означати. У моєму розумінні, це щось, що знаходиться між вами і близькою вам людиною і не дозволяє висловити свої справжні почуття. Ви відрізані, не можете возз'єднатися, можете будувати лише фальшиві, поверхневі і плоскі відносини. Я спробував висловити це візуально, - розповів своє бачення композиції режисер кліпу японець"Барикада" Мох Азіма.


15 червня в Києві вперше за останні 12 років виступить британський музичний дует The Chemical Brothers. Грають електронну музику. Виступи супроводжують масштабними шоу з використанням екранів, лазерів та неону. Виступ відбудеться в Міжнародному виставці центрі.

Зараз ви читаєте новину «Автокатастрофи та серійні вбивці: 5 найцікавіших хітів групи Interpol». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі