вівторок, 07 листопада 2017 10:45

Гурт ONUKA випустив пісню про зброю майбутнього

Гурт ONUKA випустив пісню про зброю майбутнього
ONUKA випустили пісню про зброю майбутнього. Фото - live.karabas.com

Український етно-електронний гурт ONUKA випустив новий сингл Guns Do not Shoot. Це друга пісня з альбому MOZAЇKA, який має вийти цього року.

Солістка Ната Житченко назвала пісню антивоєнним маніфестом та закликом до милосердя. У Guns Do not Shoot музиканти наголошують на тому, що зброя не стріляє без людини. Розглядають сучасні її види, від яких суспільство потрапило в залежність.

"Насамперед первісна людина взяла в руки камінь і палицю. Відтоді зброя і війни завжди супроводжували нашу історію: меч, спис, рушниця, атом. Більше потужності, більше руйнівної сили! То чи так виглядає еволюція? У світі втіленого майбутнього зброя влаштована складніше: лайки, смартфони, медіа - людина керована, вона живе в лещатах залежностей та впливу", - каже Житченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До річниці смерті великого Коена: 5 найяскравіших хітів легенди

"Другий сингл MOZAЇKA міститиме дуже потужний меседж до нашої аудиторії. Можливо, це буде перший наш твір, у якому змістовна складова переважатиме музичну", – сказала раніше Жижченко.
Дата виходу нового альбому невідома. Спочатку йшлося про осінь цього року. Поки що її перенесли на невизначений термін. Відео на нову пісню мають презентувати разом із самим альбомом.

10 листопада ONUKA вперше виступить у Празі. Концерт пройде у Palác Akropolis у рамках європейського туру групи, що розпочався наприкінці жовтня.
Організатори концерту анонсували виступ ONUKA разом із російськими музикантами Ambidextrous, Lovozero, Юлією Накаряковою та російсько-українським гуртом "Адвокати" – новий проект колишнього учасника групи Dzierzynski Bitz Євгена Іваненка. ONUKA відмовилась проводити концерт на таких умовах. "Наша обов'язкова умова – зміна афіші і назви заходу, в рамках якого представляє свій шоу-кейс ONUKA, а також виступ гурту на окремій сцені без участі російських музикантів у концерті", - зазначили менеджери українського гурту.

Зараз ви читаєте новину «Гурт ONUKA випустив пісню про зброю майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі