вівторок, 12 січня 2021 17:05

Гурт Go-A визначився з піснею на Євробачення-2021

Гурт Go-A визначився з піснею на Євробачення-2021
Солістка гурту Go-A Екатерина Павленко поділилася подробицями щодо виступу на Євробаченні-2021. Уперше за 15 років на конкурсі прозвучить україномовна пісня. Фото: Instagram

Електрофолкгурт Go-A визначився з піснею для конкурсу Євробачення-2021. Проходитиме в Роттердамі, Нідерланди.

"Уже фіналізуємо роботу над нашою піснею, - каже солістка Катерина Павленко в інтерв'ю виданню "Факти". - У нас було кілька варіантів, але зупинились на найкращій історії, на наш погляд. Не розповідатиму, про що вона, дочекаємось релізу. Скажу тільки, що в основу покладений фольклор певного регіону".

Презентують композицію в лютому. Уперше за 15 років на Євробаченні прозвучить українськомовна пісня.

"Ми їдемо на Євробачення з певною місією, - продовжує Катерина. - Ми справді хочемо заспівати там українською мовою, прославити наш фольклор та довести, що все українське – класне, цікаве, його варто любити. Не слід думати, що це щось другосортне і не має ніякого значення. Ми хочемо привернути увагу до нашої культури та коріння".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували тизер перезапуску легендарного серіалу "Секс і місто"

Гурт Go-A виступить 18 травня у 1-му півфіналі Євробачення.

Стало відомо, що деякі виконавці зможуть виступати на цьогорічному Євробаченні онлайн, за допомогою сервісу Zoom. Також організатори оновили логотип конкурсу та презентували проморолик.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Go-A визначився з піснею на Євробачення-2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі