понеділок, 16 жовтня 2017 17:10

Гурт BRUTTO фани привітають із днем народження у Львові

Гурт BRUTTO фани привітають із днем народження у Львові
Всеукраїнський тур BRUTTO. Фото: прес-служба BRUTTO

19 жовтня у Львові із новою концертною програмою виступить Сергій Міхалок і гурт BRUTTO. Всеукраїнський тур проходить на підтримку третього альбому "РОКІ". Поєднання яскравих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA. Фани зможуть не лише вперше почути пісні з нового альбому "POKI" наживо, але й увірватися в слем під перевірену міць з музичного арсеналу BRUTTO. Найвідданішi прихильники отримають номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти колективу на все життя.
На львівському концерті у FESTRepublic.club фанти почують старі і нові пісні: "Воины света", "Гарри", "Мяч", "Железный", "Underdog", "Гири", "Веселей", "Гарэза", "Танцуй!", "Грай", "Рабкор", "Kapital", "Будзь Смелым!", англомовну "I Get Wet", "Священный огонь", "Просперо", "Приказ Эрнесто", "Moscow Calling", "Черная сотня" та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ювілейного Sziget Festival 2017 починається нова ера фестивалю

"#BRUTTONOSTRA – велика і дружна родина! Ми разом долаємо будь-які перешкоди і боремося за нові Перемоги! Будь реалістом – Мрій про неможливе! До зустрічі на концертах! FUCK THE REST" – зазначив лідер команди Сергій Міхалок.

Новий тур стане символічним для BRUTTO – 1 вересня гурту виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його "Бригада Революційного Угару" записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали сотні концертів в Україні, Європі, США і Канаді, тріумфально повернулися в Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалі, і серед них – найбільший фестиваль Східної Європи Sziget.

Квитки на концерт стартують від 300 грн, початок о 19:00 у !FESTRepublic.club на вул. Старознесенська, 24-26. Після Львова музиканти виступатимуть у Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Харкові та інших містах України. 18 листопада останній концерт пройде в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Гурт BRUTTO фани привітають із днем народження у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі