вівторок, 27 березня 2012 18:48

Головна зірка "ТойХтоПройшов..." відхилив три кіносценарії

Головна зірка "ТойХтоПройшов..." відхилив три кіносценарії
Дмитро Лінартович хоче грати героїв з біографією. Фото: Gazeta.ua

Актор 33-річний Дмитро Лінарторвич, який зіграв головну роль у стрічці Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь", після виходу фільму відмовився від кількох нових пропозицій.

"Уже прийшли до мене три кіносценарії. Я від них відмовився, тому що там немає тієї історії, яка б мене зацікавила, - розповів актор Gazeta.ua. - Один історичний, але там персонаж абсолютно не мій. У мене немає претензій до сценаристів, тому що вони роблять свою роботу майстерно. Але це не моя історія".

Інша стрічка, за словами Дмитра, мала бути повнометражна і побутова. У ній він теж не зніматиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірку фільму "Той, хто пройшов..." називають українським Джонні Деппом

"Не моя тема, і все. Не скажу, що мене цікавлять героїчні постаті. Мені хочеться, щоб була біографія у людини. А там просто побутові речі. Ще важливо, з яким режисером я працюю. Якщо режисер цікавий, актор за ним іде. Я не завжди самодостатній. Можу цілком належати режисеру. Ми тільки домовляємося з ним, в яку гру граємо", - зазначив Лінартович.

Актор переконує, що кумирів у світі кіно не має.

"Якщо буду відволікатися на них, я втрачу час і загублю себе. Ще батько радив нікого не копіювати. Я самодостатній чоловік, у мене є своя школа, своя родина. Я відштовхуюся від коріння свого. І власні речі в характері народжуються. Друзі впливають. Я обростаю тими речами, які мені потрібні в житті", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Той, хто пройшов крізь вогонь" має успіх у прокаті

Також Дмитро дублює фільми українською мовою. Кілька років працює у столичному театрі "Київ" - грає у чотирьох виставах.

Зараз ви читаєте новину «Головна зірка "ТойХтоПройшов..." відхилив три кіносценарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі