середа, 05 липня 2017 13:26

Голодні діти сплять у бараках без даху – оприлюднили найкращі фото року
10

Друге місце в категорії "Люди": "Сни на даху", Варанасі, Індія. Фотограф: Ясмін Мунд
Фото: test.fishki.net
Третє місце в категорії "Люди": "Далеке життя при температурі -21", Хімачал-Прадеш, Індія. Фотограф: Маттіа Пассаріні
Друге місце в категорії "Міста": "Спокій", Гуанчжоу, Китай. Фотограф: Вин Ка Хе

Підсумки престижного міжнародного фотоконкурсу National Geographic Travel Photographer of the Year 2016 оголосили 5 липня торік.

Володарем гран-прі став гонконзький фотограф Ентоні Лау. Перемогу йому приніс знімок "Зимовий вершник", зроблений під час поїздки в Монголію.

"У той момент я чітко усвідомлював, що у мене є всього кілька секунд на те, щоб отримати необхідні кадри, –- розповів фотограф. – Удача була на моєму боці, і мені все-таки вдалося сфотографувати цього чоловіка, що немов вибігає з ранкового туману".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збочену еротику іспанки в галереях виставили за двері

Володарями призових місць у номінації "природа" стали японець Хірокі Інує, італієць Массіміліано Бенчівенні та Віктор Ліма з Бразилії. У категорії "люди" до призерів увійшли Маттіа Пассаріні з Італії та австралійка Ясмін Мунд. Знімки Такаші Накагави, Вінг Ка і Джеремі Тана стали кращими в номінації "міста".

Пропонуємо подивитися роботи переможців конкурсу в нашій галереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Страшні злидні. Знищені люди" – фотографії Донбасу шокували Україну

National Geographic –- міжнародний науково-популярний часопис, офіційне видання Національного географічного товариства США. Перший примірник журналу вийшов друком у жовтні 1888-го. Зараз National Geographic виходить 12 разів на рік. Видання доступне у традиційному друкованому, а також електронному інтернет-форматі. Спеціалізується на статтях з географії, природознавства, історії, науки, культури. Час від часу виходять спеціальні випуски або мапи, присвячені якійсь одній темі чи країні. Матеріали журналу вирізняються високоякісними ілюстраціями

Зараз ви читаєте новину «Голодні діти сплять у бараках без даху – оприлюднили найкращі фото року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі