вівторок, 24 жовтня 2017 21:46

Глядачі не зрозуміли серіал "Слуга народу"-2

У понеділок, 23 жовтня, на телеекрани вийшов другий сезон українського комедійного серіалу "Слуга народу" студії "Квартал-95". Має назву "Слуга народу. Від любові до імпічменту".

Серіал - продовження історії вчителя Василя Голобородька (грає Володимир Зеленський), якого несподівано обирають президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасували виставу "Анна Кареніна", яку мали зіграти мовою оригіналу

У другому сезоні "Слуги народу" Гарант продовжить боротись з корупцією в державі.

У коментарях до першої серії нового сезону глядачі зазначають, що не до кінця зрозуміли послідовності частин фільму. Адже до серіалу на екрани вийшов повнометражний фільм "Слуга народу"-2, в якому показали більш пізні події.

"Не зрозумів, фільм і серіал "Слуга народу"-2 пов'язані між собою, чи як?", - написав Дмитрий Великий.

"А як працює ця хронологія? 1 сезон, 2 сезон а потім фільм? Щось тоді все не зовсім весело, адже у фільмі Юрія Івановича ж випустили за те, що він допоміг тих трьох олігархів заарештувати?", - написав Moonlight TV

"Тобишь, події в повнометражному фільмі це зовсім інша історія? Іншими словами, серіал серіалом, а фільм можна до уваги не брати, там свій сюжет, своя лінія подій і дій? Адже якщо не так, то все стає ну ду-у-уже незрозуміло!" - написав TPGA.

 

"Мені одному здається,що другий сезон трохи не з тієї опери? Перший сезон і міжсезонний фільм мали якусь логічну послідовність і прекрасне висміювання української влади. Від нового сезону очікувалось якогось продовження фільму або якоїсь передісторії до нього,а вишло так,що потрібно забути усе що відбувалось у повнометражній картині і дивитись новий сезон так,ніби тієї серії й не було", - написав Kovalsky93.

На презентації фільму Володимир Зеленський сказав: "Для нас було дуже важливо створити продукт, яким можна пишатися. Ми хотіли зробити кіно не "картонне" і не "штучне". Все, що ви побачили на екрані, - справжнє. Глядачі бачать не павільйон, а реальні будинки, інтер'єри, кабінети - все натуральне. Думаю, сценарій, режисуру і гру акторів телеглядачі теж високо оцінять".

Зараз ви читаєте новину «Глядачі не зрозуміли серіал "Слуга народу"-2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі