середа, 06 листопада 2019 21:45

Гаррі Стайлс назвав дату виходу нового альбому і показав його обкладинку

Англійський співак Гаррі Стайлс випустить другий сольний альбом 13-го грудня. Платівка має назву Fine Line — "Тонка грань".

Автор: Helene Marie Pambrun
  Англійський співак Гаррі Стайлc показав обкладинку другого альбому Fine Line. За словами музиканта, нова платівка присвячена "сексу і смутку".
Англійський співак Гаррі Стайлc показав обкладинку другого альбому Fine Line. За словами музиканта, нова платівка присвячена "сексу і смутку".

З 2010-го до 2015 року у складі англо-ірландського бой-бенду One Direction Гаррі Стайлc випустив п'ять альбомів. Гурт здійснив два світових турне, отримав найбільшу кількість нагород Teen Choice Awards — 28 із 31 номінацій, володар 7 статуеток BRIT Awards і American Music Award. Став першим в історії колективом, чотири альбоми якого дебютували на перших позиціях американського хіт-параду Billboard 200.

Після 6-річної діяльності гурт повідомив про творчу паузу. Гаррі Стайлc розпочав сольну кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Ґаґа зіграє головну роль у фільмі про династію Гуччі

У 2016 році виконавець і автор текстів дебютував у кіно. Зіграв солдата Британської армії Алекса під час Дюнкерської евакуації 1940-го у воєнній драмі "Дюнкерк" англійського режисера Крістофера Нолана.

2017-го випустив дебютну сольну платівку Harry Styles.

У жовтні 2019 року Стайлc презентував кліп на сингл Lights Up із другого альбому. У своєму Instagram співак представив обкладинку нової платівки Fine Line. За словами музиканта, вона присвячена "сексу і смутку".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

FINE LINE . THE ALBUM . DEC 13 Photo: Tim Walker

Публикация от @ harrystyles

Американська кінокомпанія Disney пропонувала Гаррі Стайлсу роль принца Еріка в римейку мультфільму "Русалонька" 1989 року. Співак відхилив пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Гаррі Стайлс назвав дату виходу нового альбому і показав його обкладинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі