четвер, 14 червня 2012 23:00

Garbage займалися з українськими слухачами груповим співом
12

Виступ Garbage з сексапільною фронтвумен - Ширлі Менсон
Фото: Фото надані прес-службою фестивалю
Cтадіон танцював і підспівував в унісон усім хітам і просто таки вибухав оваціями
Garbage  завели українських слухачів з перших акордів свого виступу
Linkin Park не дарма визнано найкращим рок-гуртом світу
Linkin Park відіграли свою програму «the best» плюс кілька пісень з майбутнього нового альбому

Довгоочікуваний оновлений головний фестиваль літа 2012 зі світовими рок-зірками в якості хедлайнерів з неймовірним успіхом прогримів 12 червня в Одесі. Очікування тисяч шанувальників, які заповнили затишний стадіон "Чорноморець" були виправдані! Адже шоу, яке видали всі учасники фестивалю - українці O.Torvald і Бумбокс, а також основні хедлайнери, американські рокери Garbage і Linkin Park, виявилося світової якості, як по наповненню, так і по реалізації.

O.Torvald першими вийшли на величезну сцену фестивалю і відразу ж вказали вірний музичний вектор вечора - дуже енергійно, якісно і драйвово. Потім були улюбленці публіки Бумбокс. Дуже добротно відіграний сет, всі хіти глядачі співали хором. В черговий раз хлопці довели, що не дарма є найбільш затребуваною українською групою на сьогоднішній день.

Виступ Garbage з сексапільною фронтвумен - Ширлі Менсон  - мав неймовірний успіх.  Незважаючи на 7 річну творчу відпустку, музиканти перебувають у чудовій концертної формі. Вони завели українських слухачів з перших акордів свого виступу. Весь стадіон танцював і підспівував в унісон усім хітам і просто таки вибухав оплесками на знак подяки. Програма Garbage включала в себе як нові пісні з недавно вийшов альбому, так і перевірені часом "бойовики", такі як "Stupid girl", "I think I'm paranoid", "Cherry Lips (Go baby go!)", "Push it ".

І ось настав час Linkin Park. Після потужного виступу Garbage, здавалося, що крутіше відіграти вже просто неможливо. Але Linkin Park видали такий перформанс, що стало зрозуміло, чому вони виступають в якості головних хедлайнерів найбільших світових музичних фестивалів. Якість звуку, робота на сцені, відеоінсталяції та неймовірний вокальний натиск Честера Беннінгтона дуже швидко зробили свою справу - публіка потрапила в групову музичну залежність, в якій перебувала всі півтори години концерту кумирів.

Linkin Park відіграли свою програму "the best" плюс кілька пісень з майбутнього нового альбому, встигли привітати всіх з перемогою збірної України з футболу над збірною Швеції, і закінчили свій вихід на біс треком Beastie Boys "Sabotage".

Зараз ви читаєте новину «Garbage займалися з українськими слухачами груповим співом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі