вівторок, 08 липня 2014 16:12

Франківець протяг дві 55-тонні вантажівки за 45 секунд

Франківець протяг дві 55-тонні вантажівки за 45 секунд

6 липня івано-франківський силач Назар Павлів знову встановив рекорд України у тягання різного автотранспорту. Цього разу стронгмен протяг за 45 секунд дві вантажівки БелАЗ вагою 55 тони на 6 метрів.

Спочатку силач за 44 секунди на майже 6 метрів протягнув одну вантажівку вагою понад 21 тонну. Перепочивши - протягнув "БелАЗ", але вже на 10 тонн важчий, на 7 метрів за 32 секунди.

"Було дуже важко, особливо останні метри. Рекорд вдався і я радий. Ці машини є найважчими в нашому регіоні, які вдалося знайти. Сьогоднішній рекорд для мене був найтяжчий, в усіх сенсах цього слова. Я, як спортсмен і як громадянин завжди був на стороні синьо-жовтого прапора. Тому свій сьогоднішній рекорд хотів би присвятити своїй Батьківщині - незалежній і єдиній Україні, - розповідає рекордсмен.

Вантажні автомобілі знайшли на місцевих вапнякових карєрах ПАТ "Івано-Франківськцемент" в селі Дубівці, що під Франківськом.
Сам рекордсмен тренується уже 15 років. До цього він тягав поїзд, літак, лісовоз, автобуси та військові БТРи, а також тролейбуси. А кілька років тому піднявся на гору Говерла та кидав там ядра.

 

Зараз ви читаєте новину «Франківець протяг дві 55-тонні вантажівки за 45 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути