середа, 17 жовтня 2012 18:19

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Фотографія "караванського стрілка" стала емблемою кінофестивалю "Молодість"

Фотографія "караванського стрілка" стала емблемою кінофестивалю "Молодість"
Організаторів кінофестивалю звинуватили у відсутності етики. Фото: segodnya.ua

Стоп-кадр з обличчям людини, якого підозрюють у вбивстві трьох охоронців ТРЦ "Караван", став емблемою любительського конкурсу для початківців-кіношників кінофестивалю "Молодість". Про це повідомляє ТСН.

Такий логотип відразу обурив інтернет-спільноту і організаторів звинуватили у відсутності етики. Директор кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі вважає, що таке зображення є відображенням актуальних подій сьогоднішнього дня.

ВІДЕО: Повне ВІДЕО розстрілу охоронців у "Каравані"

"Будь-який сайт, який ми сьогодні відкриваємо, там висить той самий кадр. Тобто це частина нашого життя. Якщо молодь цим цікавиться, то я не бачу тут порушення етики", - сказав він.

Нагадаємо, 26 вересня в торговому центрі "Караван" у столиці розстріляли трьох приватних охоронців і одного поранили. Міліція розшукує головного підозрюваного Ярослава Мазурка, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

Зараз ви читаєте новину «Фотографія "караванського стрілка" стала емблемою кінофестивалю "Молодість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі