пʼятниця, 28 липня 2017 21:45

Фотограф показала оголених жінок в декораціях великого міста
16

 Фото з серії "Нью-Йорк"
Фото: artfido.com
 Фото з серії "Нью-Йорк"
 Фото з серії "Нью-Йорк"
 Фото з серії "Нью-Йорк"
 Фото з серії "Нью-Йорк"

Фотограф з США Еріка Сімоне створила серію фотографій "Нью-Йорк" з оголеною дівчиною в громадських місцях американського міста.

За словами Еріки, вона хотіла передати зв'язок між людьми та їх одягом, а також зламати табу на наготу:

" Одяг набагато більше, ніж просто задоволення наших фізичних потреб. Те, що ми носимо, діє як мовчазна мова, що дозволяє нам передати, хто ми є і хочемо бути зовнішнім світом. Мода показує наші настрої, наш соціальний стан та встановлює динаміку між людьми. Ніде це не буде більш очевидно, ніж на вулицях Нью-Йорка", - пояснює Симон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вразив світ новим спокусливим жіночим тілом

"Думка про те, яким життя було б, якби у нас не було моди, щоб виразити себе або взаємодіяти один з одним стала цікавою концепцією Я хотіла зробити це гумористичним і оптимістичним способом і зняти традиційну стигму наготи, будучи еротичною ", - каже Еріка в коментарі для artfido.com.

Частина продажів фотографій через галерею будуть пожертвувані благодійній організації Beauty For Freedom для боротьби з торгівлею людьми.

Швейцарська художниця Міло Муаре знову влаштувала епатажний перфоманс, що не зміг залишитися поза увагою. Цього разу художниця дивувала відвідувачів міжнародного ярмарку "Арт-Базель" у Швейцарії своїм перфомансом "Оголене селфі".

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показала оголених жінок в декораціях великого міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі