четвер, 10 серпня 2017 19:22

Фільм про закарпатських контрабандистів — б'є рекорди касових зборів у Словаччині

Українсько-словацький кримінальний трилер "Межа" Петера Беб'яка встановив рекорд касових зборів у Словаччині. Фільм зібрав понад 70 тисяч глядачів в кінотеатрах. Про це написали на офіційній сторінці фільму в Facebook.

Автор: styler.rbc.ua
 

"Межа" стала рекордсменом у Словаччині ще з першого дня прокату, коли її подивилися понад 16 тисяч осіб. Це дуже високі показники для країни, оскільки в середньому фільми у день прем'єри відвідують близько 9 тисяч глядачів" — написали на сторінці картини.

Автор: styler.rbc.ua
 


"Межа" - перший проект спільний із Словаччиною. Події відбуваються на словацько-українському кордоні і пов'язані з організованою злочинністю влітку 2007 року. Фільм створили за підтримки Держкіно України. Бюджет стрічки – 1,3 млн. євро (37 млн. грн.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість українських фільмів вийшла в прокат

Всеукраїнський прокат фільму відбудеться в листопаді цього року.

У Карлових Варах на 52-му Міжнародному кінофестивалі українсько-словацький фільм Петра Беб'яка "Межа", представлений в основному конкурсі, нагородили "Кришталевим глобусом" за кращу режисерську роботу.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про закарпатських контрабандистів — б'є рекорди касових зборів у Словаччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі