четвер, 22 вересня 2011 13:08

Фільм про Казантип дубльований двома мовами

Фільм про Казантип дубльований двома мовами

Українська режисерка Ганка Третяк за власні кошти зняла фільм про життя музикантів, ді-джеїв, акторів та художників.

"Стрічка називається "Не переймайся". Дія відбувається у Нью-Йорку, Барселоні, Києві та на Казантипі. Головна думка – щоб не відбувалось в житті – не переймайся. Просто живи. Глядач потрапить за лаштунки життя героїв – зазирне і в творче життя, і в особисте. До окремого моменту головні герої не знають одне одного. Потім їхні долі переплітаються", - зазначила Третяк.

Фільм вийде у січні 2012-го. Його вже відправили від України на декілька європейських кінофестивалів

"Тема фільму – це продовження всіх моїх творчих проектів протягом останніх п'яти років. Стрічка знята у форматі музичного кіно, док-фікшн. Сам формат уже цікавий. До цього в Україні його ніхто не використовував. Формат документального фільму для реалізації ідеї нам не підходив. Це повнометражний художній фільм із постановочними кадрами. У стрічці прозвучить близько 13 треків. Декілька з них написані спеціально для фільму й стрічка стане їхньою прем'єрою", - розказала режисер.

Фільм знятий українською мовою. Також дублюватиметься англійською та російською.

"Дуже подобається, як українською звучить назва "Не переймайся". Кожен зможе продовжити цю фразу по-своєму. Сценарій був написаний рік тому і протягом зйомок не змінювався. Зняла стрічку на одному диханні", - додала Третяк.

Стрічка знята за кошти режисера, жодних спонсорських внесків не було.

"Я не актриса, тому це був дуже цікавий досвід. Ганка дала можливість музикантам спробувати себе у якості акторів. Особисто я закохалась у кіно. Тепер хотілось би мати до нього більше відношення", - зазначала одна із героїнь фільму музикантка українського походження з Барселони Жанна де Кордоба.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про Казантип дубльований двома мовами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі