середа, 20 грудня 2017 21:45

Фільм про співака-добровольця Василя Сліпака вийде у січні

Фільм про співака-добровольця Василя Сліпака вийде у січні
Фільм Леоніда Кантера та Івана Яснія "Міф" вийде на екрани Фото: Facebook

Фільм Леоніда Кантера та Івана Яснія "Міф" вийде на екрани українських кінотеатрів у січні 2018 року.

Фільм розповідає історію життя Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім'ям та унікальним голосом, який вирішив залишити сцену та кар'єру в Європі й стати до лав добровольців, коли в його рідну країну прийшла війна. Під час виконання бойової задачі Василь "Міф" Сліпак загинув від кулі снайпера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річниця Революції Гідності. 5 вражаючих фільмів про Євромайдан

Анімацію до фільму створив український карикатурист Юрій Журавель.

Музику для фільму "Міф" створили та надали одні з кращих композиторів сучасності. Серед них Євген Гальперін, який співпрацював із Люком Бессоном та Баррі Сонненфельдом і був близьким другом Василя; Роман Григорів та Ілля Разумейко, що представляють сучасну українську оперу у світі разом із формацією NOVA OPERA та Едуард Приступа, відомий на українській сцені, як Діля.

20 грудня народився учасник бойових дій на Сході України, всесвітньо відомий український оперний співак Василь Сліпак. Воїн-співак з позивним "Міф" загинув у бою на Донбасі від кулі снайпера у червні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про співака-добровольця Василя Сліпака вийде у січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі