середа, 01 червня 2011 15:35

Фільм Марини Вроди "Крос" покажуть в закритому режимі

Фільм Марини Вроди "Крос" покажуть в закритому режимі

Короткометражку киянки Марини Вроди "Крос", що отримала "Золоту пальмову гілку" на Каннському кінофестивалі, показують тільки в закритому режимі.

Сьогодні фільм покажуть у кінотеатрі "Кінопалац". Щоправда, потрапити туди зможуть далеко не всі кіномани, адже вхід на показ тільки за запрошеннями.

А ось на широкий огляд фільм виставлять аж у жовтні, на вітчизняному кінофестивалі "Молодість", пише газета "Сегодня".

Нагадаємо, фільм українського режисера журі в Каннах обрало з дев'яти короткометражок. Мова в картині йде про школярів, які біжать крос.

"Я нікому не забороняла показувати фільм у прокаті! Думаю, будь-який глядач може піти в "Кінопалац" і подивитися, а про решту питайте у прокатників", - прокоментувала ситуацію режисер.

Однак, як зазначає видання, у "Кінопалаці" сказали, що ані квитків, ані запрошення на "Крос" не продають.

Втім, за словами Вроди, це цілком нормальна практика, коли фільм спочатку показують не всім.

"В першу чергу фільм демонструють на фестивалі, потім його дивляться критики, а вже потім випускають у прокат, - сказала Марина. - Так що поки фільм не буде на "Молодості", в прокат він не вийде".

До речі, отримавши "Гілку" ще 23 травня, Врода повернулася до Києва лише днями, адже у Франції втратила паспорт, так що довелося швидко відновлювати документи.

"Зараз у мене вже все гаразд", - підкреслила Марина.

Зараз ви читаєте новину «Фільм Марини Вроди "Крос" покажуть в закритому режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі