середа, 15 червня 2011 11:39

Фестиваль „Відкрита Ніч" змінив місце проведення

Фестиваль „Відкрита Ніч" змінив  місце проведення

У ніч з 25 на 26 червня у Києві відбудеться ювілейний фестиваль "Відкрита Ніч - Дубль 15". Захід присвячується пам'яті видатного українського кіномитця Юрія Іллєнка.

"У зв'язку з певними обставинами, що склалися та не залежать від оргкомітету, місце проведення цьогорічного фестивалю буде змінене", – розповів Gazeta.ua організатор Пилип Іллєнко.

Попередньо як причину такого кроку можна назвати неготовність майданчику на горі Уздихальниці через недбалість відповідних комунальних служб міста Києва, а саме – відсутність коштів на ремонт східців на гору до місця локалізації заходу.

Замість традиційного майданчика на Андріївському узвозі біля Замку Річарда фестиваль "Відкрита Ніч. Дубль - 15" відбудеться на території куточку української культури, архітектури та побуту "Мамаєва Слобода". Час та дата початку фестивалю лишаються незмінними - 25 червня о 21.00.

Як стало відомо у поза конкурсній програмі буде показано п'ятнадцятихвилинну стрічку „Крос" Марини Вроди, яка здобула Золоту Пальму на цьогорічному Каннському фестивалі.

Одночасно фестиваль пройде і в інших містах України, зокрема у Львові (Музей Ідей, вул. Валова), Запоріжжі (Острів Хортиця, Запорізький муніципальний театр-лабораторія "Ві"), Івано-Франківську (Театр кіно "Люм'єр", вул. Грушевського, 3), Дніпропетровську (Червона площа, "Артцентр") та Чернівцях (Український народний дім, вул. Ломоносова, 2).

Конкурсна частина кінопрограми буде транслюватися в ефірі телекомпанії ICTV одночасно з переглядом фільмів на фестивальних майданчиках.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль „Відкрита Ніч" змінив місце проведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі