четвер, 08 червня 2017 21:45

Фестиваль "Бандерштат" переїде

Фестиваль "Бандерштат" переїде
Музичний фестиваль "Бандерштат" переїхав Фото: Волинські Новини

Музичний фестиваль "Бандерштат" переїхав. Цього разу він пройде не в Луцьку, а у селі Рованці під Луцьком 4–6 серпня.

"Для нас важливо, щоб цей фестиваль проходив на Волині, безпосередньо в Луцьку чи близько до міста. У зв'язку з цим ми шукали місце неподалік Луцька і знайшли таке - поруч із місцем проведення минулорічного фестивалю, яке знаходиться через річку Стир від центрального парку ", - каже виконавчий директор фестивалю Марини Хромих.

Організатори планують встановити понтонний міст через річку, який дозволить потрапити із центрального парку Луцька безпосередньо на місце проведення фестивалю. А для зручного доїзду заплановано розробити шляхи сполучення маршрутних таксі. Фестиваль вперше за попередні роки матиме три великі сцени, які діятимуть одночасно, – це головна, тиха та важка сцени. Від нічної сцени фестиваль відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я уявляла, що Жадан буде моїм чоловіком. Хочу дещо його запитати"

Цьогоріч вперше на "Бандерштаті" виступлять гурти "Бумбокс", "Воплі Відоплясова" і "Крихітка". Крім них, на волинському фестивалі звучатимуть пісні таких українських виконавців, як "Тартак", "Антитіла", "Без Обмежень", Жадан і "Собаки", "Тінь Сонця", "Fontaliza", "VivienneMort", "Panivalkova", "Latexfauna", "Один в каное", а також "О.Torvald".

У межах "Бандерштату" діятиме літературна сцена, а також фестиваль вуличної їжі та дитяче містечко. Для обговорення соціальних тем на фестиваль прибудуть Міхеїл Саакашвілі, Андрій Садовий, Юлія Тимошенко та Андрій Білецький.

Квиток на три фестивальні дні коштує 450 грн.

Чи потрібна ідеологія Степана Бандери сучасній Україні, – обговорювали на фестивалі українського духу "Бандерштат" 5–7 серпня. Він 10-й раз пройшов у Луцьку. Відвідали захід майже 9 тис.людей

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Бандерштат" переїде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі