Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 16:00

Фанатам Hurts повертатимуть гроші за втрачені квитки

Фанатам Hurts повертатимуть гроші за втрачені квитки
Британський гурт виступив із запізненням у три години. Фото: Юрій Грязнов

Прихильникам британського дуету Hurts, які не змогли потрапити на виступ гурту у Києві, повертатимуть гроші за квитки. Про це повідомили організатори заходу.

Виступ колективу затримали через анонімне повідомлення про замінування клубу Stereo Plaza, де мав відбутися концерт. Із закладу евакуювали співробітників та глядачів, які зайшли до зали з квитками "ранній вхід". Вибухівки в будівлі не виявили.

"Ми володіємо базою шрих-кодів всіх придбаних квитків, тому точно знаємо, що на концерт не потрапило 303 людини. Просимо всіх, хто не став чекати відкриття дверей і в результаті не потрапив на концерт, а також тих, хто придбав квиток з пріоритетним раннім входом, звертатися в квиткові каси з понеділка, 27 листопада", — кажуть організатори Gas Concert.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барабанщик однією рукою грав на клавішах, інший - на гітарі: Найбільш провальні концерти українських зірок

Вхід до зали затримали майже на 3 години. Концерт розпочався о 22:25. Розігрівати публіку мав український гурт [О], проте їхній виступ скасували.

"Ми збільшили кількість пристроїв для сканування квитків та персоналу, зробили все можливе для того, щоб кожен, хто придбав квиток, якнайшвидше потрапив до зали. 4960 людей зайшли до будівлі протягом години, і шоу почалося", — кажуть організатори.

"Безпека глядачів при проведенні концертного заходу — понад усе. Від подібної ситуації неможливо вберегтися. Ігнорувати загрозу не можна. Щоб її усунути, слід перевірити виклик. Іншого виходу, крім як затримати концерт і провести перевірку, у організаторів не було", — каже керівник одного з квиткових сервісів Дмитро Феліксов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На розігріві американської зірки заспіває дует з Броварів

Напередодні гурт Hurts виступив у Львові. Концерт почався на 3 години пізніше через затримку вантажівки з технікою на польсько-українському кордоні.

Зараз ви читаєте новину «Фанатам Hurts повертатимуть гроші за втрачені квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі