середа, 03 травня 2017 16:26

Євробачення-2017: забороненим російським артистам написали "гімн"

Євробачення-2017: забороненим російським артистам написали "гімн"
Євробачення-2017: забороненим російським артистам написали "гімн". Фото: ua.korrespondent.net

Російський поет Андрій Орлов, якого також знають під псевдонімом Орлуша, опублікував у мережі новий іронічний твір "Хренада". Його присвятив міжнародному пісенному конкурсу Євробачення-2017 та артистам, яким Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну.

Текст вірша виклав на особистій сторінці у Facebook.

У ньому змалював спроби заборонених в Україні артистів потрапити до Києва, де розпочинається музична першість. Героями вірша "Хренада" стали російські артисти, які раніше були на гастролях на окупованих українських територіях.

За кілька годин пост поета набрав понад тисячу лайків та більш як сотню перепостів. За словами Орлова, рядки "Хренади" незабаром продекламує актор Михайло Єфремов під час шоу "Господин хороший".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви, б*ять, робите все, аби забула українську" - Лоліту не впустили в Україну

Ще одній російській співачці заборонили в'їзд в Україну. Лоліту Мілявську 23 квітня не пропустили через кордон в Конотопі, знявши з потяга. Після відвідування окупованої Керчі через закриті КПВВ 2015-го в'їзд їй заборонили на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: забороненим російським артистам написали "гімн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі