неділя, 11 лютого 2018 05:07

Євробачення-2018: обрали перших фіналістів нацвідбору

Євробачення-2018: обрали перших фіналістів нацвідбору
Цього році Євробачення пройде в столиці Португалії – Лісабоні. Фото: NovyjGod.com

Перший півфінал українського національного відбору на Євробачення завершився перемогою співака Laud і груп The Erised та Vil'na.

Трансляція велася телеканалами UA:Перший і СТБ.

Проект Vil'na виявився одним з найменш успішних за оцінками суддів, набравши всього 3 бали, але виграв глядацьке голосування, отримавши оцінку 9, і з сумарними 12 балами посів третє місце.

Групі The Erised cудді віддали 5 балів і 8 балів глядачі, це в сумі дало 13.

А Владислав Каращук, який виступає під псевдонімом Laud, отримав від суддів максимальні 9 балів і 7 балів від глядачів. З сумарними 16 балами він виграв перший півфінал.

Другий півфінал відбудеться 17 лютого. У ньому візьмуть участь дев'ять артистів: Інгрет Костенко, Melovin, група Julinoza, співачка Tayanna, дует Kadnay, група Yurcash, група Mountain Breeze, співачка Illaria та група Dilemma. З них ще троє учасників вийдуть у фінал. Учасник Євробачення від України визначиться у фіналі нацвідбору 24 лютого.

Цього році Євробачення пройде в столиці Португалії – Лісабоні. Півфінали конкурсу відбудуться 8 та 10 травня, фінал – 12 травня. Країна буде вперше приймати шоу завдяки минулорічній перемозі свого учасника Сальвадора Собрала, який став тріумфатором конкурсу в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2018: обрали перших фіналістів нацвідбору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі