Ексклюзиви
четвер, 30 березня 2017 07:50

Євробачення в Україні: Про санкції говорити зарано

Євробачення в Україні: Про санкції говорити зарано
Україна буде приймати Євробачення. Фото: agrimpasa.com.

У Європейському мовному союзі спростували інформацію, що організація нібито розглядає можливість санкцій щодо України, повідомляє Deutsche Wellе.

Однак підтвердили наведену в швейцарському таблоїді Blick пряму мову Інґрід Делтенре щодо участі представниці Росії в конкурсі "Євробачення", який пройде в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення загрожують забрати у України

"Ми напружено працюємо над тим, щоб усі 43 учасники "Євробачення" змогли виступити на конкурсі цього року", - повідомили в Європейському мовному союзі.

Вондочас, якщо "хтось з учасників порушить правила конкурсу", то після його проведення можуть розглянути "певні заходи" щодо порушника.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Європейський мовний союз пригрозив Україні санкціями до відсторонення від конкурсу Євробачення-2017.

Генеральний директор організації Інґрід Делтенре каже, що на такі заходи вони готові піти, якщо не знайдуть рішення про участь Росії.

22 березня СБУ заборонила в'їзд на територію України Юлії Самойловій терміном на три роки. За інформацією ЗМІ, в червні 2015 року вона брала участь у гала-концерті "Світ спорту і добра" в окупованому Росією Криму. Цю інформацію підтвердили в Кремлі.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення в Україні: Про санкції говорити зарано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі