понеділок, 20 березня 2017 18:01

Євробачення: СБУ підготувала документ для Самойлової

Євробачення: СБУ підготувала документ для Самойлової
Юлія Самойлова не розуміє причин ймовірної заборони в'їзду в Україну Фото: Lenta.ru

Служба безпеки України підготувала документ про заборону в'їзду в Україну учасниці Євробачення від Росії Юлії Самойловій. Про це під час спілкування зі ЗМІ заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На цю хвилину рішення про заборону її в'їзду ще не прийняли. Але, відкрию таємницю, – відповідний документ вже підготували", - сказав Грицак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російську учасницю Євробачення-2017 перевірить СБУ

"Закон повинен бути один для всіх. Вона не просто відвідала Крим. Вона ще залишила сліди в соцмережах, де висловлювалася з приводу України і влади, і взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію. Моя позиція чітка. Я вважаю, вона не повинна приїжджати в Україну", - додав він.

Раніше Юлія Самойлова, яку обрали представницею Росії на Євробаченні-2017, назвала смішними погрози не допустити її до участі в конкурсі. Співачка заявила, що "це все смішно" і не розуміє "через що такий переполох".

Росія відправить на конкурс Євробачення-2017 до Києва 27-річну співачку Юлію Самойлову. Вона має виконати композицію Flame Is Burning.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення: СБУ підготувала документ для Самойлової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі