Ексклюзиви
неділя, 15 вересня 2019 17:38

Evanescence у Києві: 10 цікавих фактів про лідерку гурту

Evanescence у Києві: 10 цікавих фактів про лідерку гурту
Альтеранативники Evanescense втретє виступлять у Києві. Фото: udiscovermusic.com

Легендарний американський рок-гурт Evanescence їде з концертом до Києва. Колектив презентуватиме свій останній альбом Synthesis 20 вересня в столичному клубі Stereo Plaza.

Synthesis - це збірка дуже емоційних, сильних і знайомих пісень. Альбом вже встиг підкорити слухачів, потрапив до топ-30 британського чарту і до топ-10 Billboard.

Напередодні концерту Gazeta.ua зібрала цікаві факти з біографії Емі Лін Гарцлер.

1. 13-річна Емі зустріла 14-річного гітариста Бена Муді на християнському таборі. Так і почалась історія гурту Evanescence. Продюсери спочатку взялися просували музикантів серед любителів християнської музики. А гурт постійно очолював чарти християнських радіостанцій.

2. 5 січня 2005 року, після концерту у Вашингтоні, Гарцлер вчинила спробу самогубства, випивши велику дозу снодійного. Але її вдалося врятувати. Причину свого вчинку вона так і не пояснила.

3. Пісня "Hello" може викликати в Емі сльози. Вона присвятила її своїй померлій сестрі. У кожному альбомі є така пісня, присвячена любій сестрі.

4. У дитинстві Гарцлер мріяла стати ветеринаром. Зараз вона дуже любить котів і має вдома одного на ім'я Zero.

5. Хіт "Bring me to life" Емі написала у 2003 році для свого чоловіка, який тоді був її терапевтом.

"Я довго була у по-справжньому поганих, образливих стосунках. І думала, що досить майстерно вдаю, що все гаразд, - розповідає Емі в інтерв'ю. - Я не дуже добре знала Джоша [Хартцлер, чоловік Емі], коли ми якось разом зайшли в ресторан. І він, дивлячись мені прямо у вічі, сказав: "Ти щаслива?" Це було так зненацька. Я почувалася оголеною, але водночас мені було добре. Він бачив мене, як відкриті двері?"

6. У дитинстві вона намагалася пожартувати над матір'ю, прикидаючись мертвою. Однак мати ніколи в це не вірила, а засмучена Емі плакала через це.

7. Вокалістку назвали Емі на честь однойменної пісні гурту Pure Prairie League. Amie - один із найбільших їхніх хітів. Якось лідер команди Крейг Фуллер розповів, що багато матерів підходили до нього і казали, що назвали своїх доньок на честь цієї пісні, а їхні доньки – своїх доньок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий альбом гурту "Бумбокс" виклали у вільний доступ

8. Улюблені її артисти й гурти - Tori Amos, Nirvana, Michael Jackson, NIN (Trent Reznor), Björk і Coldplay.

9. Насправді Гарцлер блондинка, але фарбує волосся у чорний колір.

10. Емі отримала нагороду як найкраща артистка та за найкращу хард-рок пісню Bring Me To Life на Grammy 2004 року.

Португальський співак Сальвадор Собрал, який 2017 року переміг в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, дасть свій перший сольний концерт у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Evanescence у Києві: 10 цікавих фактів про лідерку гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі