пʼятниця, 16 березня 2018 17:50

Катерина Кухар показала ескізи сексуальних костюмів до балету "Діти ночі"
9

Цими вихідними на сцені Національної опери України відбудеться світова прем'єра балету "Children of the Night", який спеціально для українських зірок Катерини Кухар і Олександра Стоянова створив хореограф і артист Staatsbalett Berlin Олександр Абдукаримов.

Ескізи костюмів виклала в соціальних мережах Катерина Кухар
- Костюми будуть дуже сексуальні, вони повинні нагадувати оголене тіло, як символ беззахисності героїв, - розповіла прима-балерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 2 місяці Катерина Кухар з чоловіком станцювали у Франції 44 вистави

Олександр Стоянов:

- Ескізи до костюмів розробляла художниця з Staatsballett Berlin Юлія Даниленко, але фізично їх створювали вже в Києві Назар Дідик. Найскладнішим виявилося знайти тканини, які спочатку планувала художниця Юлія. Виявилося, що в Україні їх немає. Наскільки ми зберегли задумку автора ви побачите вже в ці вихідні.

Балет "Діти ночі" розповідає про міфічних істот - андрогинів. Вони були самодостатні, з двома головами, 4 руками, 4 ногами на одному тілі. Але богам були не потрібні такі сильні люди. І був відданий нгказ: розсікти кожноу людину-андрогіна навпіл. На чоловічу і жіночу частини. З тих пір половинки перебувають в пошуках одна одної.

Катерина Кухар: "Для мене балет" Діти ночі "однозначно про любов і відносини між закоханими. Вистава про те, що шлях закоханих - це завжди біг з перешкодами, вічна боротьба з обставинами, спокусами, які підкидає нам саме життя. В кінцевому рахунку, відносини залежать від вибору закоханих. Що закохані виберуть? Щиру любов, за яку ще потрібно поборотися або піддадуться тимчасового потягу, зруйнувавши найцінніше".

Олександр Стоянов: "Після прем'єри в Києві балет" Children of the Night "ми покажемо в інших містах України, в Одесі, Дніпрі та Харкові. А в новому сезоні 2018-2019 плануємо вивезти спектакль в Німеччину і Францію ".

В рамках прем'єри, в першому відділенні, відбудеться гала-концерт, на якому будуть представлені номери з сучасного балету. Особливим сюрпризом стане спільний виступ самого хореографа і артиста Staatsbalett Berlin Олександра Абдукарімова і віртуоз-оркестру KIEV TANGO PROJECT. Спеціально для української публіки артист і музиканти підготували сюрприз під музику Астор П'яццолла "Пори року в Буенос-Айресі".

Скрипаль і засновник віртуоз-оркестру KIEV TANGO PROJECT Кирило Шарапов: "Для всіх музикантів, а особливо класичних, грати на головній сцені країни, Національної опери України - внутрішнє подія. Нам подобається експериментувати зі стилями, фарбами, настроями. З'єднувати, на перший погляд, непоєднуване. Тому наш експеримент з артистом балету з Staatsbalett Berlin Олександром Абдукарімова і його сучасною хореографією впевнений є також цікавою подією. Пластика балету і яскраві вибухи танго-музики сподіваюся сподобаються глядачам ".

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар показала ескізи сексуальних костюмів до балету "Діти ночі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі