пʼятниця, 27 вересня 2013 12:30

Джуд Лоу гуляє лісом тільки голий, а Камбербетч дозволяє бити себе до крові - нові трейлери тижня
12

Будинок Хемінгуея
Будинок Хемінгуея
Будинок Хемінгуея
Будинок Хемінгуея
Невелика послуга

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

"Жага швидкості" заснована на популярній серії відеоігор. Аарон Пол тут постає в образі автомеханіка, який після в'язниці хоче помститися за підставу.

Бенедикт Камбербетч стає все популярнішим після ролі британського Шерлока. Цього разу - він грає британського офіцера Уоллеса. Разом з американським товаришем Джеймсом вони воювали в Іраку. Тепер товариш хоче аби Уоллес повернув борг за врятоване життя. У першому трейлері "Невеликої послуги" відомого актора забивають ледь не до смерті.

Джуд Лоу напивається, віддається звабливим дівчатам та гуляє голяка лісом. Його герой у фільмі "Будинок Хемінгуея" щойно вийшов з в'язниці і хоче аби колишні товариші віддавали борг за його 12-річну неволю...

Аби справити хороше враження на дівчину, молодий письменник вивчає її профіль у соцмережі і записується на курси кулінарії, гітари, танців та єдиноборств - бо усе це подобається їй. У фільмі "Справа в тобі" також зіграли Сієнна Міллер, Сем Рокуелл та Пітер Дінклейдж.

Зараз ви читаєте новину «Джуд Лоу гуляє лісом тільки голий, а Камбербетч дозволяє бити себе до крові - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі