пʼятниця, 29 січня 2021 18:47

Джаред Лeто знявся у фільмі про серійного вбивцю

Джаред Лeто знявся у фільмі про серійного вбивцю
Американський актор Джаред Лето у трилері "Дрібниці" грає чоловіка, якого підозрюють у серії вбивств. Стрічка виходить у прокат 4 лютого. Фото: kinomania.com.ua

Детективний трилер "Дрібниці" американського режисера Джона Лі Генкока показуватимуть в українських кінотеатрах з 4 лютого. Розповідає про поліцейських, які шукають маніяка, що тероризує місто.

Дія відбувається у жовтні 1990 року. Заступника шерифа каліфорнійського округу Керн Джо "Діка" Дікона відправляють у Лос-Анджелес для виконання завдання зі збору доказів. Там його втягують у пошуки серійного вбивці. Розслідування очолює сержант Джим Бакстер. Вражений поліцейськими інстинктами Діка та його здатністю помічати найменші дрібниці. Неофіційно просить його про допомогу. Проте поки вони вистежують злочинця, Бакстер не підозрює, що розслідування зачіпає секрети з минулого Діка, які можуть поставити під загрозу не лише справу, за сюжетом.

Головні ролі виконали оскарівські лауреати Дензел Вашинґтон, Рамі Малек і Джаред Лeто. Зйомки проходили 2019-го.

Прем'єра відбудеться одночасно на великих екранах та стрімінговому сервісі HBO Max, доступному тільки в США. Протягом цього року кінокомпанія Warner Bros. планує випустити у такий спосіб усі свої фільми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина кінотеатрів не відкриється

28 січня у прокат вийшов трилер "Пік страху", створений у копродукції України, США та Іспанії. Молода американська пара приїжджає на відпочинок в гори Грузії. Зупиняються в порожньому готелі. Хочуть відвідати найнебезпечнішу місцевість - Чорний хребет. Адміністраторка готелю відмовляє закоханих, та вони не слухають і потрапляють на схил. Там їх починає переслідувати маніяк, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лeто знявся у фільмі про серійного вбивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі