четвер, 22 жовтня 2020 11:47

Джаред Лето повертається до ролі Джокера

Джаред Лето повертається до ролі Джокера
Серіал "Ліга справедливості" вийде на екрани 2021 року. Фото: zn.ua

Американський музикант, актор і вокаліст рок-групи Thirty Seconds to Mars 48-річний Джаред Лето, який уже грав роль Джокера зі всесвіту DC у фільмі "Загін самогубців" 2016 року, знову виконає її у "Лізі справедливості" Зака Снайдера.

Про це повідомляє Hollywood Reporter із посиланням відразу на кілька джерел.

Проєкт, який офіційно значиться як "Ліга справедливості Зака Снайдера", фінансується студією HBO Max. Це буде мінісеріал із чотирьох епізодів, куди увійдуть незавершені сцени з проєкту про супергероїв під назвою "Нарізка Снайдера". Це фрагменти, що не потрапили до "Ліги справедливості" 2017 року, де Снайдер виступав режисером і сценаристом, але змушений був залишити проєкт через самогубство доньки. Тоді його замінив режисер Джосс Відон.

Серіал "Ліга справедливості" вийде на екрани 2021 року. Крім Лето, там також знімаються Бен Аффлек, Рей Фішер і Ембер Херд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джаред Лето назвав свій номер телефону в Instagram і попросив фанатів написати

Джаред Лето подзвонив у прямому ефірі до телеведучої і співачки Лесі Нікітюк. Зірка світового масштабу запропонував вийти на зв'язок у Instagram-сторі всім охочим. Згодом набрав Лесю Нікітюк.

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лето повертається до ролі Джокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі