пʼятниця, 19 травня 2017 13:26

Джамала зі свинячим хвостом – журнал Charlie Hebdo жорстко висміяв артистку

Французький сатиричний жрунал Charlie Hebdo опублікував карикатуру на підсумки музичного минулорічного конкурсу Євробачення. Про це повідомив політолог Володимир Корнілов на своїй сторінці у Facebook 19 травня 2016 року.

  Видання роздивилося політичне підгрунтя у підсумках Євробачення-2016. ФОТО: ua.korrespondent.net
Видання роздивилося політичне підгрунтя у підсумках Євробачення-2016. ФОТО: ua.korrespondent.net

Карикатуристи зобразили українську співачку Джамалу та її російського колегу Сергія Лазарева свиньми.

"Росія програла Україні на Євробаченні. Політика підклала свиню таланту", – написано під карикатурою.

У попередні роки підсумки глядацького голосування й оцінки журі зводили в єдиний результат (половину якого становили оцінки журі, а другу частину – оцінки глядачів). 2016-го їх виокремили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За 5 хвилин до виступу на Євробаченні я ридала" – Джамала

Нові правила викликали обурення серед глядачів. На сайті change.org з'явилася петиція про перегляд підсумків музичного конкурсу, яку підписали кілька сотень тисяч людей.

Європейський мовний союз, який є організатором конкурсу, розглянув петицію і залишив Україну переможцем Євробачення-2016.

Charlie Hebdo – французький сатиричний тижневик. Виходить щосереди. Публікує карикатури, репортажі, дискусії та анекдоти нонконформістського характеру.

Зараз ви читаєте новину «Джамала зі свинячим хвостом – журнал Charlie Hebdo жорстко висміяв артистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі