понеділок, 22 грудня 2014 11:33

Джамала проведе творчий вечір для переселенців з Криму і Донбасу

Джамала проведе творчий вечір для переселенців з Криму і Донбасу
Фото з офіційної сторінки Джамали у Facebook

Співачка Джамала здійснить ще одну акцію з метою підтримати вимушених переселенців з Криму і Донбасу. 24 грудня вона зустрінеться з ними в Києві у форматі творчого вечора. Про це повідомляє Cultprostir.

Спілкування артистки і публіки буде відбуватися в конференц-залі бізнес-центру "Інком". Джамала розповість присутнім про свій життєвий і творчий шлях, слухачі зможуть поставити їй свої запитання. Співачка має намір розповісти про те, звідки черпає натхнення, що її спонукає до творчості, який досвід вона отримала під час зйомок у фільмі Олеся Саніна "Поводир". Частиною програми вечора буде автограф-сесія Джамали. Щоб стати учасником зустрічі, потрібно пройти просту процедуру реєстрації тут.

Нагадаємо, що 12 грудня на концерті Джамали в київському концертному залі Stereo Plaza були присутні близько півтори тисячі переселенців з Криму і Донбасу, які безкоштовно відвідали шоу завдяки ініціативі самої виконавиці.

Зараз ви читаєте новину «Джамала проведе творчий вечір для переселенців з Криму і Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі