Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2016 13:27

Джамала представила пісню, з якою піде на відбір "Євробачення"

Джамала представила пісню, з якою піде на відбір "Євробачення"
Фото: facebook.com

Співачка Джамала представила пісню під назвою "1944", з якою виступить на відборі до "Євробачення".

"В минулому році я написала "1944", знакову для мене композицію. На її написання мене надихнула розповідь моєї прабабусі Назил-хан про трагедію, яка сталася з нашою сім'єю і з усім кримськотатарським народом у 1944-му. Я говорю про насильницьку депортацію. Моя прабабуся втратила тоді одну зі своїх дочок ", - розповіла Джамала.

"Насправді, тема цієї пісні близька дуже багатьом людям у самих різних країнах світу. Дуже багато народів пережили свої жахливі трагедії - репресії, депортації і геноцид. І, на жаль, люди досі не навчилися мирному співіснуванню і толерантності. Для мене це дуже особиста пісня, і мені б дуже хотілося, щоб меседж, який у ній міститься, почуло якомога більше людей і в нашій країні, і за її межами ", - зазначила співачка.

Нагадаємо, півфінали Національного відбору пройдуть у прямих ефірах паралельно на телеканалах СТБ та UА: Перший 6 і 13 лютого о 19:00, а фінал - 21 лютого о 19:00. Тоді ж за підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів стане відоме ім'я представника від України. Півфінали Євробачення в Стокгольмі відбудуться 10 та 12 травня, фінал – 14 травня.

Зараз ви читаєте новину «Джамала представила пісню, з якою піде на відбір "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі