неділя, 27 червня 2021 00:45

"Дюна", Кеннет Брана та Едгар Райт – на Міжнародному кінофестивалі у Торонто покажуть нові фільми

"Дюна", Кеннет Брана та Едгар Райт – на Міжнародному кінофестивалі у Торонто покажуть нові фільми
Фото: IMDb На кінофестивалі у канадському Торонто у форматі IMAX покажуть фантастичний фільм "Дюна" від режисера Дені Вільньова

46-ий Міжнародний кінофестиваль у канадському Торонто відбудеться 9 – 18 вересня. Відомі перші фільми основної програми фестивалю.

Режисер Кеннет Брана представить драму "Белфаст". Картина заснована на спогадах про дитинство в Північній Ірландії 1960-х, Джуді Денч грає бабусю режисера.

Психологічний трилер Едгара Райта "Минулої ночі у Сохо" про дівчину, що потрапила з сучасності до британського Лондона 1960-х. Головну роль виконує Аня Тейлор-Джой. Вийде в український прокат 28 жовтня.

Новий фільм французької постановниці Селін Ск'ямма "Маленька мама" про дружбу двох 8-річних дівчат. Брав участь у цьогорічному Берлінському міжнародному кінофестивалі.

Також у форматі IMAX покажуть екранізацію фантастичного роману Френка Герберта "Дюна". Режисер Дені Вільньов, головні ролі виконують Тімоті Шаламе, Оскар Айзек та Зендея. В український прокат стрічка вийде 15 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сто найкращих від "Землі" до "Кіборгів": склали грандіозний рейтинг українських фільмів

Міжнародний кінофестиваль у Торонто проводять з 1976 року. Особливість заходу в тому, що тут немає професійного журі і переможця визначають глядачі.

2015-го документальна стрічка про Революцію Гідності "Зима у вогні: Боротьба України за свободу" Євгенія Афінеєвського отримала приз глядацької аудиторії за найкращий документальний фільм.

Зараз ви читаєте новину «"Дюна", Кеннет Брана та Едгар Райт – на Міжнародному кінофестивалі у Торонто покажуть нові фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі