неділя, 30 травня 2021 00:45

Двейн Джонсон зіграв капітана - трейлер

Двейн Джонсон зіграв капітана - трейлер
Актор Двейн Джонсон у пригодницькому фільмі "Круїз у джунглях" грає капітана пароплава. Намагається знайти легендарне зцілювальне дерево у верхів'ях Амазонки разом із британською мандрівницею. Її втілила Емілі Блант. Фото: planetakino.ua

Кінокомпанія Disney презентувала трейлер пригодницького фентезі "Круїз у джунглях". Головні ролі виконали американський актор Двейн Джонсон та британка Емілі Блант.

Дія відбувається на початку XX століття. Дослідниця дикої природи Лілі Гоутон вирушає у подорож із Лондона до джунглів Амазонки. Винаймає старенький, але затишний пароплав "Ла Кіла". Хоче відшукати давнє дерево із надзвичайними цілющими властивостями, що може змінити майбутнє медицини, за сюжетом.

"Протягом епічного квесту Лілі та капітан річкового судна Френк Вольф стикаються з незліченними небезпеками та магічними силами, які ховаються в оманливій красі непрохідних тропічних лісів. Однак розкриваючи таємницю загубленого дерева, герої розуміють, що ставки стали ще вищими. Тепер доля усього людства висить на волосині", - йдеться у синопсисі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найцікавіших фільмів, які покажуть на ювілейному кінофестивалі "Молодість"

Фільм засновано на однойменному атракціоні у парку розваг "Діснейленд". Режисер - іспанець Жауме Колєт-Серра. Зйомки проходили впродовж травня-вересня 2018-го на Гаваях.

У стрічці також знялися Едгар Рамірес, Джек Вайтголл, Джессі Племонс і Пол Джаматті.

"Круїз у джунглях" вийде в український прокат 29 липня. Також з'явиться на стримінговому сервісі Disney+ 30 липня.

З 27 травня у прокаті йде кримінальная комедія від кінокомпанії Disney "Круелла". Розповідає передісторію лиходійки Круелли де Віль, антагоністки твору "101 далматинець". Головну роль модельєрки та шахрайки Естелли зіграла Емма Стоун.

Зараз ви читаєте новину «Двейн Джонсон зіграв капітана - трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі