Ексклюзиви
понеділок, 13 листопада 2017 21:45

"Другий сезон - це провал" - кінокритик про серіал "Слуга народу"

"Другий сезон - це провал" - кінокритик про серіал "Слуга народу"
На телеекрани вийшов другий сезон українського комедійного серіалу "Слуга народу" Фото: Forbes.ua

На телеекрани вийшов другий сезон українського комедійного серіалу "Слуга народу" студії "Квартал-95". Має назву "Слуга народу. Від любові до імпічменту".

Серіал - продовження історії вчителя Василя Голобородька , якого несподівано обирають президентом. Його грає Володимир Зеленський.

В інтернеті вже є 20 з 24 серій. Кінокритик Антон Філатов розкритикував другий сезон серіалу.

"Другий сезон - це провал. Занадто багато проколів в сценарії. Тупі жарти. Ламана сюжетна лінія. Виконавці головних ролей повторюють одну і ту ж міміку і жести. І робиться все це з якимось наївним апломбом. Мовляв, ми вам зараз розповімо щось дуже-дуже важливе, що вам ще ніхто ніколи не повідомляв. Це амбітне комедійне шоу потонуло в банальності. Цікаво тепер тільки одне - добре чи заробить цей серіал на своїй головній цільової аудиторії - жлобах і дурнях?", - пише Філатов на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський представив продовження "Слуги народу"

Проте про перший сезон кінокритик залишив більш схвальний відгук.

"Перший сезон "Слуги народу" підкуповував своєю оригінальністю. Подавав надії, що з цієї задумки може вирости захоплююча сатира на політичне життя в Україні. Але його останні серії показали, що сценаристи видихнули й починають тягнути глядача за ... очі, аби роздути сюжет до 24 серій. Повнометражний фільм "Слуга народу 2" реабілітував цей проект. До сих пір вважаю, що це найкраща укаїнская комедія останніх років. Тоді навіть склалося враження, що "Квартал 95" переступив через всю свою телевізійну вульгарність і вийшов на новий рівень", - пише Антон Філатов.

У коментарях до першої серії нового сезону глядачі зазначають, що не до кінця зрозуміли послідовності частин фільму. Адже до серіалу на екрани вийшов повнометражний фільм "Слуга народу"-2, в якому показали більш пізні події.

Зараз ви читаєте новину «"Другий сезон - це провал" - кінокритик про серіал "Слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі