Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2017 18:35

"Друга Ріка" випустили новий альбом після трьохрічної перерви

"Друга Ріка" випустили новий альбом після трьохрічної перерви

Український гурт "Друга Ріка" сьогодні випустила новий альбом.

Сьома за рахунком студійна платівка колективу вийшла під назвою "Піраміда". Після 3 років перерви, хлопці знову видали повноцінний альбом.

Робота над альбомом, до якого увійшли 9 треків, тривала більше року. За цей час окремими синглами вийшли: "Монстр", "Ангел" і "Ти є я". З новим релізом Валерій Харчишин втілює давню мрію. У двох треках "Секрет" і "Доки я не пішов" звучать духові: валторна, труба і тромбон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий концерт в Україні у 2017 році

Платівка вже доступна для прослуховування на всіх офіційних ресурсах гурту, а також на платформах Google Music, iTunes та Apple Music.

Вперше нову платівку гурт зіграє 31 грудня у Лондоні. А вже наприкінці зими "Друга Ріка" вирушить у тур містами України, що розпочнеться у Львові і завершиться великим концертом у Києві навесні 2018 року.

19 грудня гурт "Фіолет" презентував акустичний альбом "Невидане". Про вихід платівки музиканти попередньо не оголошували.

Зараз ви читаєте новину «"Друга Ріка" випустили новий альбом після трьохрічної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі