пʼятниця, 05 січня 2018 14:09

"Довірився, попідписував дурні" - співак Юрко Юрченко зробив різку заяву про шоу-бізнес

"Довірився, попідписував дурні" - співак Юрко Юрченко зробив різку заяву про шоу-бізнес
Юрченко розповів про нечесних продюсерів і власні борги. Фото: rbc.ua

Український співак, лідер гурту Yurcash Юрко Юрченко, який став фіналістом 8-го сезону телепроекту Х-фактор, гостро розкритикував закони сучасного українського шоу-бізнесу. За словами виконавця, через невигідні контракти з продюсерами він опинився у боргах.

Відповідний допис поширив на своїй сторінці у Facebook.

"Мій план був простий. Виграти "Х-Фактор" і на гребні успіху прямо під час оголошення переможця попрощатись назавжди з музичною кар'єрою. Ви ніколи не зрозумієте людину, яка була в забутті довгих 17 років. Йти треба Переможцем, а не так, як я в 90-х. На сьогодні в мене знову купа пропозицій від усіх відомих і невідомих продюсерів і промоутерів. Де ви були, коли я їв безалкогольну ковбасу? Ви ж всі знали, що я типу талановитий? Ваша вигода зараз тільки в тому, щоб по-швидкому зрубати бабла на хайпі. Не вірю нікому", - заявив Юрченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чиї концерти варто відвідати 2018 року

Також він зазначив, що перебуває у скрутному фінансовому становищі.

"Що маю зараз? А нічого. 25 тисяч боргу, невигідні контракти з компаніями, яким байдуже на моє майбутнє. Замість того, щоб вкладати зараз у перспективний гурт Yurcash, вони, як шуліки, чекають, коли я тільки сам піднімусь, щоб спокійно тирити моє чесно зароблене роялті. У мене ж з ними контракт! Куди я подінусь. Дурень, довірився, попідписував всілякої дурні. І це про всі організації, з якими я співпрацюю, без винятку", - додав співак.

Зокрема, за умовами контракту з "СТБ", до 10 січня співак має представити пісню для нацвідбору на конкурс Євробачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав найкращі українські пісні за рік

Крім того, розповів, скільки йому заборгував співак і народний депутат України Михайло Поплавський.

"Він мені винен 32 тисячі доларів. Я відпрацював на нього три тури виборів до народних депутатів. Безплатно! Думав, він мені хоча б допоможе з молодіжним кредитом на квартиру. Дав Заслуженого артиста, а я й не просив, бо не заслужив. Дякую, Міхалич. Мама щаслива. А за четвертий тур у нас був договір - штука баксів за концерт. Потисли один одному руки. Я відпрацював 42 концерти. Лише 10 штук мені віддали", - каже Юрко Юрченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поманив його пальцем": Данилко похизувався зустріччю з Путіним

30 грудня оголосили переможця шоу Х-фактор. Ним став підопічний Дмитра Шурова Михайло Панчишин.

Зараз ви читаєте новину «"Довірився, попідписував дурні" - співак Юрко Юрченко зробив різку заяву про шоу-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі