четвер, 04 січня 2018 21:45

Розповіли, чиї концерти варто відвідати у 2018 році

Розповіли, чиї концерти варто відвідати у 2018 році
На фестивалі Altas Weekend виступить дует The Chemical Brothers. Під час концертів за допомогою лазерів і графіки створюють на сцені віртуальну реальність. Фото: kexp.org

Музичне онлайн-видання Karabas Live назвало найкращі концерти, що відбудуться в Україні 2018 року. До списку увійшли виступи зарубіжних і українських музикантів.

"Кілька артистів зі світовим ім'ям приїдуть до нас вперше. Деякі відомі українські виконавці презентують себе в новому антуражі і на новому рівні", - анонсувало видання у статті.

Зокрема рекомендують відвідати концерт відомого діджея Девіда Гетти, французької співачки Лари Фабіан, американських поп-рокерів X-Ambassadors, британського колективу IAMX, молодих рокерів Nothing But Thieves.

Також на українців чекають масштабні шоу від колективів Thirty Seconds To Mars, Deep Purple, Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Gorillaz, Imagine Dragons.

Радять не пропустити виступ хорватсько-словенського дуету 2Cellos, який складається з двох віолончелістів. Для слухачів зіграють кавери на всесвітньо відомі хіти.

З-поміж українських виконавців редакція Karabas Live радить відвідати концерти Океану Ельзи, Vivienne Mort та Ірини Білик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький музикант заспівав різдвяну пісню українською

Президент України Петро Порошенко поділився добіркою улюблених пісень 2017 року від українських музикантів. До нього увійшли пісні від таких виконавців, як Onuka, Тіна Кароль, Riffmaster, The Hardkiss, "Даха Браха", Pianoбой та "ВВ".

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, чиї концерти варто відвідати у 2018 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі