середа, 18 травня 2011 18:11

Доній окультурював нардепів віршами

Доній окультурював нардепів віршами

Сьогодні у Верховній Раді народний депутат України Олесь Доній провів презентацію віршів Юрія Покальчука.

"Відразу на початку 6-го скликання була започаткована така програма, як "Парламентська культура – культура в парламенті", мета якої ознайомлювати парламентарів, медійне середовище з останніми здобутками українського сучасного мистецтва", - зауважив Доній.

"А зараз радий повідомити, що в Києві відбуватиметься четвертий літературно-мистецький фестиваль "Київська барикада" імені Юрка Покальчука. Юрко Покальчук був другом "Останньої барикади". На жаль, його уже два роки як нема разом з нами. Але він був найстаршим членом "Останньої барикади", був душею нашого колективу. І було одностайне рішення присвятити йому цей фестиваль", - підкреслив нардеп.

"І сьогодні до Вашої уваги одна з яскравих акцій цього фестивалю - презентація диску "Юрко Покальчук та друзі". Ми попросили друзів Юрка Покальчука і друзів "Останньої барикади" прочитати його вірші. Ми кількох митців запросили сьогодні до вас, щоб ви почули, як це звучить на самому диску. Мені здається, що це один з найвишуканіших творів, який вийшов з лав "Останньої барикади". Мені здається надзвичайно зворушливим цей диск", - наголосив Доній.

Після промови Донія перед аудиторією виступив один з братів Капранових.

Зараз ви читаєте новину «Доній окультурював нардепів віршами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі