середа, 17 березня 2021 00:46

Дочка Джонні Деппа знялась в провокативному фільмі

 

Дочка Джонні Деппа, Лілі-Роуз Депп зіграла головну роль у науково-фантастичному трилері "Мандрівники".

У недалекому майбутньому створюють "одісею" 30 юнаків та дівчат. Їх відправляють на невизначений термін в космос. Повинні знайти планету, придатну для життя, за сюжетом.

"Герої на космічному кораблі експериментують із загадковою речовиною. Ейфорія від неї виявляється небезпечною. Персонажі повертаються до первісного стану, дичавіють та божеволіють. З трейлеру зрозуміло, що це амбіційний та провокаційний фільм", - йдеться на Screenrant.

Режисер і сценарист - Ніл Бергер, який зняв "Інтерв'ю з убивцею", "Ілюзіоніст", "Області темряви", "Дивергент". Також ролі виконували Тай Шерідан, Колін Фаррелл, Фінн Уайтхед, Айзек Хемпстед-Райт.

Основну частину зйомок провели в Румунії 2019-го. Прем'єра відбудеться 9 квітня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімоті Шаламе зіграв сина Едварда Руки-ножиці

Лілі-Роуз Депп - модель, співпрацювала з Channel, була музою Карла Лагерфельда. Перші ролі зіграла 2016-го, в стрічках "Планетаріум", "Танцівниця", "Йогануті". За це отримала французьку премію "Сезар" як "найперспективніша молода актриса". До цього знімалась переважно в європейських стрічках, французьких та британських. "Мандрівники" - її перша участь в американському фільмі.

Наразі Джонні Депп залишився без ролей через скандал з ексдружиною Ембер Герд. Суд визнав, що актор бив жінку мінімум 14 разів. Деппа відсторонили від участі в фільмі "Фантастичні звірі та де їх шукати 3". Грав лихого чарівника Геллерта Грін-де-Вальда. Також Disney планує відмовити актору в зйомках шостої частини "Піратів Карибського моря". 17 років втілював образ капітана Джека Горобця.

Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015-го. Шлюб тривав 15 місяців, ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя поділилася з британським таблоїдом The Sun. Деппа назвали "чоловіком, який бив дружину". Актор подав до суду за наклеп та програв.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Джонні Деппа знялась в провокативному фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі