Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2021 14:02

Тімоті Шаламе зіграв сина Едварда Руки-ножиці
6

Американський актор 25-річний Тімоті Шаламе перевтілився в сина Едварда Руки-ножиці для реклами Cadillac, яку створили до цьогорічного Super Bowl. Акторка Вайнона Райдер повернулася до ролі Кім Боггс, яку виконувала в 1990-х, та зіграла його матір.

У ролику представили електрокросовер Cadillac Lyriq із функцією керування без рук.

Фото: instagram.com/voguemagazine

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізують роман про любов людожерів

Фантастичний фільм 1990 року режисера Тіма Бертона - культова картина. Сюжет подається як трагікомічна казка про незвичайного юнака Едварда, створеного винахідником із ножицями замість рук. Потрапивши до міста, він, попри дивакуватість, здобуває славу. Але містяни прагнуть скористатися його довірливістю задля особистої вигоди. Стрічка вважається однією з головних кіноробіт Джонні Деппа та Райдер.

Рекламний ролик вражає атмосферою оригінального фільму. За сюжетом, Шаламе проводить день, справляючись із проблемою наявності ножиць на кінцівках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єру найочікуванішого фантастичного фільму року перенесли

Super Bowl – фінальна гра сезону в американському футболі. Є не лише подією у світі спорту, але й в американській рекламній сфері. Загальна кількість глядачів "Супербоулу" перевищує 1 млрд осіб, тому рекламні слоти під час трансляції коштують мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Тімоті Шаламе зіграв сина Едварда Руки-ножиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути