пʼятниця, 24 березня 2017 14:05

"До Києва приїжджав українофоб і самозакоханий м*дак" - СБУ заборонила в'їзд російському дизайнеру

"До Києва приїжджав українофоб і самозакоханий м*дак" - СБУ заборонила в'їзд російському дизайнеру
Артемій Лєбєдєв Фото: UralDaily.ru

Служба безпеки України заборонила в'їзд на територію країни громадянину Російської Федерації Артемію Лебедєву на п'ять років.

Про це в LiveJournal повідомив блогер Ігор Бігдан.

"На початку березня до Києва приїжджав відомий українофоб і просто самозакоханий м*дак Артемій Лебедєв. В'їзд в Україну для Лебедєва не закрили. Тому він спокійно приїхав, побував у своєму офісі й навіть дав лекцію", - пише Бігдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми своє слово сказали" - СБУ не змінить рішення щодо Самойлової

За його словами, через приїзд російського дизайнера до Києва в українському сегменті соцмереж розгорівся скандал.

"Гучний скандал очевидно дійшов і до СБУ, де оперативно виправили помилку, і сьогодні моє джерело повідомило мені, що громадянину Лебедєву Артемію Татьяновичу, 1975 року народження, заборонили в'їзд в Україну на 5 років", - резюмував Бігдан.

Російський дизайнер Артемій Лебедєв назвав "офіційною пропагандою" рекламні носії у Києві, розміщені в пам'ять про героїв Небесної сотні. Відповідну заяву він зробив у своєму блозі на LiveJournal.

Раніше СБУ заборонила співачці Юлії Самойловій в'їзд в Україну на три роки. Причиною стало те, що влітку 2015-го вона брала участь у фестивалі "Світ спорту і добра", який проходив в анексованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «"До Києва приїжджав українофоб і самозакоханий м*дак" - СБУ заборонила в'їзд російському дизайнеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі