вівторок, 18 червня 2019 11:40

До "Голодних ігор" вийде приквел

До "Голодних ігор" вийде приквел
Приквел до трилогії вийде у 2020 році. Фото: кадр з фільму

Американська письменниця Сьюзен Коллінз анонсувала вихід нової частини до трилогії "Голодні ігри". Публікація приквелу запланована на 19 травня 2020-го.

Дія роману буде відбуватись за 64 роки до подій "Голодних ігор", повідомляє Associated Press.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із плакатів "Голодних ігор" в Ізраїлі вирізали головну героїню стрічки

"Цією книгою я хочу відкрити справжню природу і сутність, хто ми такі та на що готові піти заради виживання. Період відновлення за 10 років після війни, зазвичай званий "темними часами", коли Панем намагається знову стати на ноги — дає героям благодатний ґрунт для вирішення цих питань і визначення їхніх поглядів на людство", - розповіла Коллінз.

Назву новій книзі ще не дали.

Трилогія "Голодні ігри" вийшла у 2008-2010-х накладом у 100 млн примірників. Була перекладена на 50 мов. Вона лягла в основу серії фільмів.

Дія "Голодних ігор" розгортається у постапокаліптичній державі Панем, жителі якої страждають від диктатури столичної влади. Щороку вибрані жеребом діти Панему повинні брати участь у телевізійній передачі "Голодні ігри" — переможцем стає той, хто залишається в живих. У фінальній частині історії герої влаштовують революцію та борються проти деспотичних правителів.

Зараз ви читаєте новину «До "Голодних ігор" вийде приквел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі