середа, 11 жовтня 2017 19:18

Для прем'єри фільму про артиста балету - знадобилася додаткова зала

Для прем'єри фільму про артиста балету - знадобилася додаткова зала
Для фільму виділили додаткову залу. Фото - etoday.ru

Квитки на допрем'єрний показ американо-україно-британського фільму "Танцівник", який відбудеться 24 жовтня у Києві, розкупили менше ніж за добу. Кінотеатр "Україна" виділив для глядачів додаткову залу. Про це продюсери стрічки написали на сторінці у Facebook. Фільм "Танцівник" - біографія артиста балету Сергія Полуніна. Він родом з Херсона. У тринадцять років переїхав до Великої Британії. Був наймолодшим прем'єром Королівського балету в Лондоні. З 2016 року - запрошений соліст Баварського балету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка балету Сергій Полунін розповів про свої татуювання

"Танцівник" отримав премію Британського незалежного кіно як "Кращий британський документальний фільм".

Українська прем'єра за участі героя фільму відбудеться 26 жовтня у київському кінотеатрі "Україна" (вул. Архітектора Городецького,5).

У Лондоні в галереї сучасного мистецтва Tate Modern відбулася церемонія нагородження престижної премії Men of the Year Awards від британського журналу GQ. До списку кращих чоловіків 2017 року потрапив український артист балету Сергій Полунін.

Зараз ви читаєте новину «Для прем'єри фільму про артиста балету - знадобилася додаткова зала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі